Andre siger

Jeg kan helt sikkert fortælle dig en masse om, hvor god en hjælp Sundkiropraktor yder, men det betyder så meget mere når det kommer fra de mennesker, der faktisk bruger Sundkiropraktor.

Her er en håndfuld referencer fra tilfredse kunder.

Anne-Lene har lært mig at ro i hovedet er vejen frem for at kunne få det bedre fysisk

Feedback på mit forløb hos Anne-Lene Nielsen Jeg fik anbefalet Anne-Lene af en tidligere behandler, jeg har gået hos (Anne Schmidt Hansen) Jeg har havde haft ondt i mit ben/balle og nakke on/off i de sidste par år efter en trafikulykke. I starten havde jeg ikke nogen forventninger til mit forløb, da jeg har været… Læs mere “Anne-Lene har lært mig at ro i hovedet er vejen frem for at kunne få det bedre fysisk”

Kvinde 44 år, Esbjerg

Hermed har jeg lært at stå på mine fødder, som jeg aldrig har stået på dem før

Bevægelse er det ord, der bedst beskriver mit udbytte af samarbejdet med Anne-Lene. Her har hun den coachende rolle og med stor indføling og faglighed hægter hun sig på de livstemaer, der er vigtige for mig. Anne-Lene har en unik evne til at møde mig, så jeg kender mig selv bedre, når vi skilles igen.… Læs mere “Hermed har jeg lært at stå på mine fødder, som jeg aldrig har stået på dem før”

Birgitte, 53 år

En virkning og oplevelse af at føle sig som et samlet menneske

Jeg har gennem flere år gået ved Anne-Lene og har nydt godt af hendes kompetencer. Mine udfordringer er en presset hverdag med stillesiddende arbejde ved pc, som medfører tendens til spændinger i skulder, nakke og deraf hovedpine, og samtidig en travl hverdag med små børn, spekulationer og bekymringer, som bidrager til at fastholde spændingerne i… Læs mere “En virkning og oplevelse af at føle sig som et samlet menneske”

Kvinde, 37 år
Kolding

Jeg satte fuldstændig min lid til, at hun kunne hjælpe mig

Den 13/9 2018 fødte jeg min dejlige datter på 5280 gram. Jeg fødte hende 1 år, 11 måneder og 14 dage efter jeg havde født mit første barn, en dejlig dreng på 4090 gram. 2 store børn indenfor rimelig kort tid. Jeg blev i min graviditet med min datter, vanvittig stor. Altså min mave var… Læs mere “Jeg satte fuldstændig min lid til, at hun kunne hjælpe mig”

Ellen Steen
35 år, mor til 2 skønne unger

Jeg blev mødt med en helt anden tilgang. Hun bad mig først definere mit mål

Jeg er en kvinde på 34, som er blevet hjulpet af Anne-Lene gennem 1½ år som følge af komplikationer efter et kejsersnit. Før opstart havde jeg daglige smerter og var hæmmet i at udføre selv simple dagligdagsaktiviteter. Jeg havde to længere behandlingsforløb ved fysioterapeuter med speciale i bækkener, to kiropraktikforløb og et utal af scanninger og… Læs mere “Jeg blev mødt med en helt anden tilgang. Hun bad mig først definere mit mål”

Kvinde, 34 år