Intelligent Posture (IP)

Intelligent Posture er et træningskonceptet udviklet af Kiropraktor Anne-Lene Nielsen

Ideen til udviklingen af træningskonceptet Intelligent Posture, er opstået udaf de ofte stillede spørgsmål fra mine klienter, patienter og træningsenthusiaster. Jeg oplever at mange gerne, ved egen hjælp, vil være i stand til forebygge de plager og gener de oplever kommer igen og igen. Dette kan være smerteplager eller nedsat bevægelse i kroppes muskler og led.

Blot finder mange det vanskeligt og til tider frustrerende på egen hånd, at vide hvad de effektivt og virkningsfuldt kan gøre. Endvidere kan det være vanskeligt over tid at holde motivationen, og fortsætte med at lave øvelser.

 

Intelligent Posture er specifikt udvalgte øvelser, der træner nervesystemet til at få kroppen til at godtage og gøre blivende forandringer.

Intelligent Posture er produktet af mange års egenerfaring og afprøvning af forskellige måder at træne på.

Intelligent Posture er et individuelt tilrettelagt træningsforløb, baseret på den enkelte deltagers problemstillinger, men tilrettelagt på hold.

Jeg kalder det Individuel træning på hold.

Der får du fordelene ved at træne sammen med andre, samtidig med at du har focus på at træne og øve de kvaliteter der skal gøre en forskel i netop din situation.

Intelligent Posture står ikke alene, men er et formidabelt sted at investere træningstid da det er et vigtigt supplement til al anden form for træning.

Hver enkelt deltager er forud for deltagelse blevet undersøgt og har fået en introduktion til de grundlæggende træningsprincipper, endvidere og ikke mindst en kortlægning af egne focuspunkter

Træningen er typisk tilrettelagt i forløb af 6-8 uger, med en ugentlig træningsgang.

Det kan anbefales at den enkelte deltager laver øvelsessekvenserne på egen hånd mellem træningsgangene.

Under Spændende nyheder finder du tid og sted for næste Workshop eller Forløb

 

Anne-Lene Nielsen www.sundkiropraktor.dk +45 26558874 | CVR: 30327985