IP Forløb

Intelligent Posture
- individuel træning på hold, næsten som personlig træning

Hvad er Intelligent Posture (IP)?

En optimal og velfungerende vejrtrækning er grundlæggende for alt liv og bevægelse.

Mange har skavanker pga. at de over tid, af forskellige årsager undertrykker deres vejrtrækning.

Undertrykke vejrtrækningen betyder ikke at vi ikke trækker vejret, men det betyder at vi ændre på og flytter os væk fra optimal og fyldestgørende vejrtrækning.

Det vil svare til at en bil der har fire hjul køre kun på de to af dem.

I IP arbejder vi med vejrtrækningen som grundlæggende udgangspunktet for en stærk og dynamisk holdning. Med en stærk og dynamisk holdning kan vi håndtere de opgaver og belastninger vi udsættes for i vores hverdag, hvad end det gælder arbejde, fritid eller træningskrav.

IP træningen er udviklet og bygget op udfra viden om vores ontogenese, hvilket betyder det enkelte individs udvikling. I IP adresserer vi de i nervesystemet eksisterende programmer, og derigennem giver vi kroppen mulighed for at lave blivende forandringer.

Har du en skavank der har plaget dig gennem længere tid, som måske kommer igen og igen og som du har forsøgt at få bugt med, uden held, kan dette være en anderledes måde at gribe tingene an på.

De 4-8 træningsgange er et samlet forløb, hvor fokus er rettet mod den enkeltes individuelle træningsudvikling, hvorfor forløbet købes samlet, betaling sker ved tilmelding for at sikre sig en plads.

Øvelser og instruktioner vil på baggrund af den forudgående holdningsanalyse og kortlægning af den enkelte blive tilpasset således, at der er optimal mulighed for personlig vejledning. Få deltagere på timerne gør dette muligt.

Hvem står bag IP?

Intelligent Posture er udviklet af kiropraktor Anne-Lene Nielsen. Træningskonceptet er produktet af mange års erfaring fra træningsverdenen kombineret med viden som kiropraktor, CHEK practitioner/ personlig vejleder, og en allestedsværende nysgerrighed for helheden.

Intelligent Posture er et træningskoncept, ikke af ny opfundne øvelser, men en intelligent måde at tilgå kroppen på, når det gælder at gøre blivende forandringer, nemlig gennem nervesystemet.

I Intelligent Posture arbejder vi med kroppen, holdningen og vejrtrækningen som motoren for al anden bevægelse og virke.

Giv dig selv muligheden for en anderledes effektiv træningsoplevelse.

Hvem henvender IP sig til?

IP er for alle der ønsker at tage vare på sig selv, men i en travl hverdag kan være på udkig efter et målrettet og effektivt træningstilbud.

IP er for dig hvad end du har en skavank eller ønsker at forbygge skavanker eller skader.

IP er ikke blot et fantastisk supplement til anden træning det er ligeledes en god investering i din sundhed og trivsel.

Hvad får du?

Grundig analyse og kortlægning af dine behov og træningsmæssige fokuspunkter med afdækning af tidligere fysiske skader eller skavanker, analyse af kroppens holdning, kortlægning af vejrtrækningskvaliteten mv.

  • 4-8 x individuel træning på hold a´ 60 min.

I træningen bruger vi:

  • 1 træningsmåtte - i lækker kvalitet
  • 1 skumrulle - der vil blive din bedste ven fremover
  • 1 pude - specielt fremstillet til denne træning

For at opnå de bedste og blivende resultater anbefales det at du køber dine egne træningsredskaber.

Anne-Lene Nielsen www.sundkiropraktor.dk +45 26558874 | CVR: 30327985