Jeg blev mødt med en helt anden tilgang. Hun bad mig først definere mit mål

Jeg er en kvinde på 34, som er blevet hjulpet af Anne-Lene gennem 1½ år som følge af komplikationer efter et kejsersnit. Før opstart havde jeg daglige smerter og var hæmmet i at udføre selv simple dagligdagsaktiviteter.

Jeg havde to længere behandlingsforløb ved fysioterapeuter med speciale i bækkener, to kiropraktikforløb og et utal af scanninger og undersøgelser på sygehuset af alle tænkelige sygdomme og symptomer fra skuldre til led bag mig uden resultat.

Inden ”behandlingsforløbet” var jeg derfor opgivende i forhold til at få en hverdag uden smerter og med friheden til at være aktiv efter egne ønsker igen.

Jeg blev henvist til Anne-Lene af en anden kiropraktor, og jeg blev mødt med en helt anden tilgang. Hun bad mig først definere mit mål: Hvornår ville jeg være tilfreds? – og hvad ville min egen indsats være? (Prøv at sige det til en, som ønsker at løbe, dyrke fitness og hoppe på trampolin med børnene dagen lang, men som i knap 2 år ikke har kunnet stå ud af sengen uden smerter).

Hun gjorde det klart, at det ville tage tid og i høj grad afhang af egen indsats, men at jeg selvfølgelig ville nå mit mål, og at jeg ellers skulle begynde at være aktiv, straks jeg gik fra konsultationen.

Der gik kun en måned til jeg var smertefri i dagligdagen, og efter ½ år havde jeg styrke og tonus nok til at kunne gennemføre 3. graviditet OG være fysisk aktiv uden gener eller smerter.

Jeg kommer fortsat ved Anne-Lene. For der er dage, hvor det gør ondt. Men Anne-Lene har lært mig, at det er ok at have smerter – og dem gør vi så noget ved!

Hun har også lært mig, at styrke og tonus i kroppen ofte handler om helt bitte små justeringer i banale bevægelsesmønstre – hvem skulle have troet, at ens skulder påvirkede ens vejrtrækning i forkert retning, så det gav smerter i et knæ?

Jeg har siden henvist et utal af venner og bekendte til Anne-Lene. Oftest personer, som forinden har forsøgt alle de ”traditionelle” metoder til at få deres krop og liv tilbage igen. Og som er helt opgivende. Og hver gang har Anne-Lene givet dem det tilbage.

Det kræver vilje og træning – men ingen jeg kender har brugt mere end ½ år på at komme til deres mål.

Jeg tror, det Anne-Lene kan – udover en fuldstændig uovertruffen faglighed vedrørende kroppen og sammenhænge mellem nerver, muskler og led – er at møde sine klienter lige der, hvor de selv har brug for det.

Så jeg kan kun sige – book en tid.

Kvinde, 34 år